6 nye features ved iPhone 14 serien

Feature 1 - Nødhjælp:

Dette egenskab tillader dig at foretage nødopkald fra over alt i verden, også selvom du har ikke har et signal. Der er direkte forbindelser til satellittjenester, som sker ved ved at oprette forbindelse til satellitter, der flyver højt over dig, som derefter videresender din placering til nødtjenester tilbage på Jorden.

Satellittjenesten vil være gratis i to år ved ethvert køb af en iPhone 14. Det vides endnu ikke, hvad det vil koste efterfølgende.

 

Feature 2 - Bedre kamera 

Bedre kameraer, der kan optage i svagere lys!

Hver ny udgave af  iPhone kommer med nye kameraopgraderinger. Selvom rygterne om 8K-optagelseskvalitet endte med at være falske, er iPhone 14's kameraer stadig ret kraftfulde.

Kameraerne på alle versioner af iPhone 14 er bedre til at optage i svagt lys samt til at fange mere levende farver. Specielt frontkameraet får endelig en autofokusfunktion, hvilket betyder, at det bliver bedre til at tage klare selfies, selv når motiverne er forskellige afstande.

Apple tilføjer en "Action Mode" til Camera-appen. Lavet til videoer med meget bevægelse, vil Action Mode stabilisere kameraet for at reducere rystelser.

iPhone 14 Pro-modellerne får også et nyt 2x zoomobjektiv, som kan optage i 4K-kvalitet. Og det primære kamera har 48 megapixels, blandt de bedste af enhver smartphone.

 

Feature 3 - Sparestrøm ved nofikation visning

Selv når enheden er låst, og skærmen er "slukket", kan din iPhones skærm stadig vise aktiviteter.

Det altid tændte display gør alt dette, mens det bruger meget mindre batteristrøm end hvis det var aktivt tændt. Du kommer til at holde styr på tingene, mens du holder din iPhone i live i længere tid.

 

Feature 4 - Bilulykke registrerende sensor

iPhone registrerer, når du bliver udsat for en bilulykke.

Sensoren aktiveres kun, når du kører, og registrerer, når du pludselig stopper. Lufttrykket ændrer sig på grund af at airbaggen udløser, samt fra den høj bragende lyd. Når den er registreret, vil din iPhone tilbyde at ringe til nødtjenester for dig - hvis du ikke svarer eller kan svare, ringer den automatisk.

 

Feature 5 - Hurtigste printkort

Alle fire iPhone 14-modeller modtager opgraderede interne chips. Det er de centrale stykker hardware, der håndterer din iPhones vigtigste funktioner, og gør disse nye modeller til de hidtil hurtigste iPhones.

 

Feature 6 - Hak i iPhone

Det berygtede iPhone-hak er væk!

Det meste er væk ihvertfald.. iPhone 14 og 14 Plus har det stadig - men iPhone 14 Pro og Pro Max har erstattet det med en pilleformet udskæring, som Apple kalder "Dynamic Island".

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.