iPhone 15-udgivelsesdato: Her er det tidspunkt, hvor den nye iPhone forventes at blive lanceret!

Det er 16 år siden, i 2007, Apple afsløret den første iPhone. Nu er der mindre end en måned væk, før Apple lancerer deres nye iPhone.

Der er 2 datoer der er værd at holde øje med henholdsvis annonceringsbegivenhed og lanceringsdato.

Annonceringsdato er d. 12. september hvor Apple vil afslører den nye iPhones udseende og specifikationer. Lanceringsdato er 22 september hvor det vil være muligt for almindelige kunder at bestille og købe iPhone.

iOS 17 softwaren
iOS 17 som vil køre på de nye iPhones såvel som de nuværende modeller også vil have muligheder for at opdatere til er allerede ude i beta-form.  Det forventes, at den fulde udgivelse af iOS 17 finder sted blot et par dage før iPhone 15 begynder at sendes fra Apple lagre.

Ikke alle iPhones vil blive leveret den 22. september
Der er flere kilder der beretter at der er mangel på Sony-kamerasensorer som er udstyret i iPhone 15 Pro Max-modellen. Det vil formegenlig betyde at iPhone 15 Pro Max vil blive forsinket 3-4 uger og derfor ikke kommer til salg samtidig sammen med resten af rækken.

Desuden er der rygter om at iPhone 15 Pro Max skifter navn til iPhone 15 Ultra således at det matcher Apple Watch modellernes navne.

Vil der være en livestream af Apples 2023 Event?
Apple har livestreamet sine begivenheder i årevis og derfor er det næsten uundgåeligt at dette års begivenheder ikke livestreames.

Hvis du vil tune ind, streamer Apple typisk begivenheder via sin officielle hjemmeside, sin YouTube-kanal og Apple TV-appen.

Hvilke andre produkter vil Apple annoncere ved lanceringen af iPhone 15
Selvom iPhone 15 naturligvis vil være superstjernen i Apples begivenhed i september 2023, vil der også være andre stjerner på scenen.

Apple Watch-entusiaster kan se frem til afsløringen af Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2.

Desuden er der også rygter om at Airpods Pro 3 udkommer, der potentielt vil komme med USB-C port i stedet for lightning kabel.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.