Min iPhone bliver varm

Oplever du også din iPhone blive varm? Her er forklaringen

De såkaldte IOS-enheder har indbygget beskyttelse, som virker forhindrende når din enhed bliver for varm. Det betyder, at hvis temperaturen overskrider den normale driftstemperatur, vil enheden forsøge at regulere temperaturen, for netop at beskytte de interne komponenter. Derfor bør du bl.a. undgå at efterlade din enhed under sollys over en længere tidshorisont.

Vær særlig opmærksom på ikke at efterlade din mobil i bilen. En anden hændelse, som du bør være ekstra opmærksom på, er placeringen af telefonholderen. Mange oplever nemlig telefonen blive varm, hvis telefonholderen sidder for tæt på klimaanlægget, hvor den udleder varmt luft.
Husk at vi sælger universelle bilholder som kan placeres væk fra klimaanlægget.

Langsommere opladning, afdæmpning af lysstyrken og forringet funktioner: disse er alle konsekvenserne der forekommer ved en opvarmet IPhone. I sådanne tilfælde vil der også blive vist en advarsel på skærmen, som indikerer at enheden er blevet for varm.

Dermed er en varm iPhone en dårlig indikation, som der bør tages højde for.

 

Hvad betyder så en kold iPhone?

Ligeledes kan du opleve at din iPhone bliver kold, hvilket kan have konsekvenser for at batteritiden vil reduceres. Det vil ske midlertidigt indtil
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.